El MoraBanc Andorra reacciona a Fuenlabrada (65-75)

El MoraBanc Andorra s’ha fet amb l’onzena vict&ograve

El MoraBanc Andorra s’ha fet amb l’onzena victòria ACB (11-13) després de guanyar aquest dimecres a la pista de l’Urbas Fuenlabrada. Els d’Ibon Navarro han reaccionat a temps en la segona meitat després de marxar al descans per darrere en el marcador. David Jelinek, el millor dels tricolors amb 19 punts (4/6 en triples) i un 18 de valoració.

Després de les últimes dues derrotes a les pistes del San Pablo Burgos i Coosur Real Betis, el MoraBanc Andorra afrontava aquest dimecres el partit ajornat de la 19a jornada de lliga amb l’objectiu i la necessitat de recuperar el camí de la victòria per no perdre el tren dels play-off.

La posada en escena dels tricolor no tindria res a veure amb la dels últims enfrontaments. Llegint molt bé el partit, trobant les millors opcions i la superioritat que oferia Parakhouski (12 punts) dins la zona, el MoraBanc començaria portant la veu cantant (10-19) però una petita reacció local deixaria un 14-19 al final del primer quart. El MoraBanc, però, seguiria fent la seva feina ara amb Babatunde per dins. Un 1-5 a l’inici del segon quart després d’un triple de Senglin (15 punts) tornaria a deixar una màxima de nou punts (15-24) però, a partir d’aleshores, la dinàmica canviaria per complert. El MoraBanc Andorra de Sevilla tornaria a aparèixer sobre el parquet del Fernando Martín i els locals es col·locarien a un punt de diferència després d’un 10-2 de parcial (25-26). El desencert i les pilotes perdudes d’uns i d’altres passaria a ser una constant en un segon quart que deixaria molt que desitjar. El MoraBanc marxaria al descans per darrere en el marcador (30-29).

Però els d’Ibon Navarro començarien la segona meitat decidits a anar a per la victòria com demostra el 0-8 de sortida després de dos triples consecutius de David Jelinek (30-37). Ara bé, la inconsistència dels tricolor apareixeria de nou. Poc li duraria l’alegria al MoraBanc que veuria com el Fuenlabrada es tornaria a posar per davant (38-37). A partir d’aleshores, amb alternances constants en el marcador, els andorrans arribarien als últims deu minuts amb una renda mínima (48-49). Una igualtat que perduraria pràcticament tot l’últim quart (61-61) fins a l’aparició de Clevin Hannah. El base de Nova York, desaparegut fins aleshores, amb els seus punts i les seves assistències, agafaria el protagonisme en el moment més calent. L’Urbas Fuenlabrada s’intentaria agafar al partit de la mà de Melo Trimble (20 punts, 24 de valoració) però un 4-14 de parcial final permetria al MoraBanc Andorra sumar una victòria tranquil·litzadora que li permet seguir mirant cap amunt (65-75). La pitjor notícia del partit, la lesió de turmell de Malik Dime.

El MoraBanc Andorra tornarà a competir aquest diumenge, a partir de les 12:30h, en el partit corresponent a la 27a jornada ACB a la Bombonera contra el BAXI Manresa en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.