El MoraBanc Andorra toca fons davant el Gran Canària (77-98)

El MoraBanc Andorra s’enfonsa una mica més després de sumar l’onzena derrota de la temporada, vuitena consecutiva, perdent aquest divendres contra el Dreamland Gran Canària per un contundent 77-98 donant una imatge molt pobre i preocupant. Marin Maric, el millor dels tricolor amb 13 punts, 6 rebots i un 17 de valoració.

El MoraBanc Andorra, sense energia, sense joc, sense confiança i amb falta d’actitud en molts moments, segueix sense posar fre a la seva dinàmica perdedora. Des del passat 4 de novembre a Tenerife, amb la d’aquest divendres (22 de desembre) ja van vuit derrotes consecutives que deixen l’equip del Principat en una situació encara més delicada en zona de descens per primera vegada aquesta temporada a l'espera del que facin els rivals directes en la jornada d’aquest dissabte. Pràcticament dos mesos després de l’ultima victòria tricolor, a casa, contra el Baskonia (29 d’octubre), els de Natxo Lezkano han tocat fons després de donar una imatge molt pobre.

El MoraBanc Andorra, malgrat començar agafant les regnes del marcador amb un 6-2 de sortida, es cauria a les primeres de canvi en un partit que es convertiria en un autèntic malson amb un equip absolutament perdut i desdibuixat. Els de Natxo Lezkano, sense defensa, molt poc fluids en atac, precipitats, veurien com un encertat Gran Canària, jugant a plaer, sense pràcticament oposició, es faria l'amo absolut del partit (16-24).

Però la situació empitjoraria amb el pas dels minuts. Sense opcions de competir contra un encertat Dreamland Gran Canària amb uns destacats Nico Brussino i John Shurna, el MoraBanc Andorra s'aniria fent més i més petit amb uns jugadors que seguirien fent la guerra pel seu compte i amb un Natxo Lezkano incapaç de trobar solucions des de la banqueta (31-51). Al descans s’arribaria amb un 33-51.

Després de passar pels vestidors el MoraBanc, més intens en defensa, sortiria amb una altra cara com demostra l’11-5 de sortida (44-56) però aquesta reacció no es podria mantenir en el temps. En pocs minuts els tricolor perdrien tota la feina feta fins al punt de tancar el tercer quart amb un contundent 53-78. El partit es convertiria en un autèntic suplici i l'últim quart serviria per a acabar d'encendre els ànims d'una afició que acabaria mostrant la seva disconformitat amb la imatge mostrada pel seu equip fins al 77-98 definitiu.

Ara el MoraBanc Andorra tornarà a jugar el proper dijous 28 de desembre visitant la pista del Casademont Saragossa (20:30h) en el partit corresponent a la setzena i penúltima jornada de la primera volta, últim partit del 2023, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino
Imatge cedida: MoraBanc Andorra