El MoraBanc perd 91-88 davant el Covirán Granada

El MoraBanc Andorra ha encaixat la tercera derrota consecutiva a la Lliga Endesa, aquest migdia a la pista del Covirán Granada, per un ajustat 91 a 88. L'equip de Natxo Lezkano ha anat gairebé sempre a remolc, però en el darrer quart s'ha quedat a les portes de la remuntada.

La primera de les tres sortides consecutives del MoraBanc semblava una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria, però el Covirán Granada també s'hi jugava molt i ha arrencat amb més energia. Els de Natxo Lezkano recuperaven Rafa Luz, però han perdut Tyson Pérez al primer quart per una lesió muscular. El Granada ha arribat a dominar de 10 punts i ha tancat el primer quart per davant, 28 a 20.

El MoraBanc ha capgirat el marcador amb un recuperat Jerrick Harding, autor de 17 punts. Però el Covirán ha tingut la iniciativa en els últims dos minuts i ha arribat al descans per davant, 49 a 43.

El cinc de Lezkano ha tornat de vestidors amb un parcial de 0 a 9, però la manca d'encert i la intensitat del Granada en defensa han canviat de nou el decorat. Els de Pablo Pin han acabat millor el tercer quart i han gaudit d'una màxima diferència de 15 punts quan quedaven 7 minuts per al final. El MoraBanc ha fregat la remuntada i Luz ha fallat una cistella fàcil per acostar-se a un sol punt en el darrer minut.

Maric ha acabat com a màxim anotador tricolor, amb 19 punts. Diumenge vinent espera el Reial Madrid, al WiZink Center