La Mostra Gastrònomica incorpora canvis amb vista a edicions futures

www.andorradifusio.ad
Una any més Ordino ha acollit la Mostra Gastrònomica d´Andorra, malgrat que aquesta 23ena edició va quedar en l´aire uns quants dies. Finalment l'empenta dels restauradors l´ha fet possible, ja que per a ells és una oportunitat excel·lent per donar-se a conèixer. Enguany, però, ja s'han començat a introduir alguns dels canvis que s´apunten per a futures edicions.
Un panet farcit de cap i pota amb cigrons; una galta de vedella guisada amb cervesa; o poma farcida de bacallà amb salsa biscaïna. Són un petit tast dels plats que s´han pogut degustar a la 23a mostra gastronòmica d'Andorra. Una nova edició que si bé en un primer moment s´havia posposat, finalment s´ha acabat celebrant. Per a la vintena de restauradors participants és una ocasió d´or per descobrir la seva gastronomia als assistents. Enguany la mostra ja ha apuntat a un nou format, que ha de perfeccionar-se en el futur. Per començar, s´ha limitat l´aforament a 300 persones. Es vol així garantir la continuïtat i el prestigi de l´esdeveniment.A banda dels estands, una altra de les novetats ha estat la potenciació del tast de begudes. Així es podien vins, destil·lats i cerveseses artesanes. Tot plegat ben amenitzat per fer de la mostra un plaer per a tots els sentits.Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Víctor Reolid

Comparteix:

Una formació inèdita omple l'Auditori en el concert de Santa Cecília El VPC fa un pas endavant en superar el Toulouse Lalande