Ordino tornarà a ser seu gastronòmica els dies 9 i 10 de novembre amb una Mostra que vol parlar de Pirineu amb quatre restauradors catalans i per primera vegada amb participació d'un Estrella Michelin. El formatge serà el protagonista del Saló i dels tallers on hi haurà representació de paradistes, també d'Andorra.
El Centre de Congressos d'Ordino acollirà la Mostra Gastronòmica que vol ser una representació del Pirineu amb una vintena de restauradors amb entrants, plats principals i postres. N'hi haurà de Gombreny, Llívia, Puigcerdà i la Seu. D'Andorra es recuperen restaurants i per primera vegada es compta amb un Estrella Michelin.
Aquest dilluns surten a la venda els tiquets per al dinar, que es poden comprar a través de la pàgina del Comú, a Tràmits o l'Oficina de Turisme. Pel que fa al saló, hi haurà dinou productors amb el formatge com a protagonista i un seguit d'activitats al laboratori gastronòmic instal·lat a la sala La Buna que cal reservar i que comptarà amb cuiners emergents com l'andorrà Sergi Simó o Maria Álvarez.
La recaptació anirà destinada a la botiga solidària de la Creu Roja.
Nou restaurants han participat en la primera edició de la Quinzena de la Nova Cuina Canillenca. Una iniciativa per potenciar la gastronomia local i els productes autòctons de la parròquia com els bolets, la carn o la mel i, alhora, descobrir la creativitat dels cuiners locals amb una experiència diferent.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pau Bonastre
Comparteix: