Movlav continua la seva programació amb els tornejos de videojocs

www.andorradifusio.ad

Les primeres Olimpíades Culturals a Andorra, el Movlav de Sant Julià, continuen. Aquest cap de setmana amb tornejos de videojocs.

Movlav continua amb la seva programació dedicada als més joves. Aquest dissabte, a Epizen, d'11 del matí a 5 de la tarda, tindran lloc diferents tornejos de FIFA 23, Clash Royal i també Tekken 7.

El responsable del projecte, David Murias, explica que es vol crear comunitat entre el jovent. "Que puguem gaudir entre tots del món dels videojocs. Compartir les relacions humanes que tenim tots, escoltar el jovent i que ens digui quines són les seves inquietuds".

L'activitat compleix amb la finalitat de Movlav, que és dedicar temps a motivar els joves i atendre les seves necessitats.

Fins al mes de juny, el projecte continuarà realitzant activitats a banda dels e-games, com les arts plàstiques, la iniciació al tatuatge o el món de l'skate, totes enfocades a l'aprenentatge a través de la diversió

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Jornada històrica per l'esquí andorrà amb un ambient de luxe "Adeu, Peter Pan" enceta la nova temporada de teatre infantil