Noelia Souque, d'Acció, serà secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals

Noelia Souque, número dos de la llista nacional d&#39

Noelia Souque, número dos de la llista nacional d'Acció a les passades eleccions generals, serà secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals.

El cap de Govern ja havia dit que no descartava incorporar algun integrant de la formació que lidera l'exministra  Judith Pallarés, amb qui Demòcrates va concórrer a Escaldes-Engordany. Souque té experiència en dret internacional i ha desenvolupat tasques en organismes que treballen en l'àmbit europeu. L'executiu aprovarà el seu nomenament les properes setmanes.   

Bardina tornarà a ocupar la secretaria d'Estat d'Educació

I qui també s'afegeix a la llista de secretaris d'Estat és Josep Anton Bardina, que ho serà d'Educació i Universitats. El Govern ja ha aprovat el seu nomenament i serà oficial un cop es publiqui al BOPA. No serà la primera vegada que Bardina pilotarà la secretaria d'Estat d'Educació. Ho va fer el 2001. I entre el 2005 i el 2009 també va ocupar les d'Habitatge, Joventut, Benestar Social i Família.  

Informa: Redacció

Comparteix:

L'ONCA i Gerard Claret celebren 30 anys amb una gira L'executiu reconeix disfuncions en les línies gestionades per Hife i espera recuperar la normalitat les pròximes setmanes