El nou Abarset entusiasma el públic 

www.andorradifusio.ad

L'Abarset va obrir les portes de nou el 13 de desembre amb un nou concepte, que busca convertir-se en referent de l'après-ski. El local està fent plens de reserves des d'aquell moment perquè el públic tenia ganes de tornar-hi i n'han quedat impressionats.

No hi ha millor manera per recuperar-se d'un dia a la neu que fer-ho al costat del foc. I per això l'Abarset, que ha obert les seves portes fa tan sols dues setmanes, està fent plens cada dia.

I un cop superat ja el fred, només toca divertir-se. Per a alguns és el primer cop i el nou Abarset, els ha impressionat. Per als repetidors, però, hi ha diversitat d'opinions. 

Novetats també en l'oferta del restaurant gastronòmic. El director d'operacions de restauració, Xavi Solé, explica que s'han recuperat alguns plats antics amb un toc divertit. 

Un projecte d'après-ski que il·lusiona també els qui hi treballen. "És un somni fet realitat amb un concepte diferent", assegura el seu responsable, Roger Cardona. En aquest sentit, la brand manager d'ENSISA, Bruna Sedó, assegura que l'objectiu és evolucionar i ser un referent internacional. 

Un nou Abarset amb un nou concepte, però que busca mantenir l'essència de sempre: compartir.

Imatges: Andreij Cristancho
Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix:

El moviment contra el certificat Covid es manifesta contra la vaccinació infantil i demana una trobada amb el ministre de Salut Mobilitat manté activa la fase groga a les parròquies altes i demana precaució a la carretera