L'ONCA celebra el seu trentè aniversari amb el tradicional concert de Meritxell

www.andorradifusio.ad

La Fundació ONCA celebra el seu trenta aniversari amb el tradicional concert de Meritxell a l'Auditori Nacional d'Ordino. Han actuat junts els joves músics i l'orquestra nacional. 

La producció musical és un recorregut pels trenta anys d'història de la Fundació, amb l'objectiu de reviure anècdotes i emocions. El fil conductor de l'espectacle és un personatge animat, l'ONCA, que apareix a la pantalla de l'auditori.

A més, compta amb unes càpsules audiovisuals musicades que complementen la història. L'encarregat del disseny i la composició sonora del concert, Miquel Coll, ha destacat que "és un recorregut pels moments més importants de l'Onca. Una mica el naixement, l'evolució, moments dramàtics, feliços, anècdotes... Els punts que la gent que ha viscut aquests 30 anys ens ha dit que havien de ser-hi".

Per la seva banda, el director del concert, Jordi Coll, ha assegurat que la feina feta ha estat molt intensa i que tot això "ha culminat aquest setembre amb dos caps de setmana molt intensiu amb la jove orquestra i la col·laboració de l'ONCA".

Informa: Redacció 
Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

L'última ossa d'Ordino actua a París Grandvalira tindrà un nou telecadira a la zona del Tarter