Una de les operacions antidroga més importants al país: 342 grams de cocaïna requisats

www.andorradifusio.ad

Quatre persones han estat detingudes per tràfic de droga al Pas de la Casa en una operació de gran envergadura ordenada per la Batllia.

Els detinguts no han passat encara a disposició judicial, però ho faran en les properes hores. El cos d'ordre ha comissat 342 grams de cocaïna, una de les quantitats més importants capturada mai. El material era de gran puresa i hauria assolit un preu molt elevat a la venda.

La policia ha comissat també en l'escorcoll 26 grams de metamfetamina, 342 d'haixix, 70 de marihuana i èxtasi, a més de 17.600 euros en efectiu. 

A l'operació, batejada com a Big Bang, van participar-hi una vintena d'efectius amb el suport dels guies canins. Des de l'associació de veïns, que es mostra sorpresa per l'ampli desplegament als carrers de la vila i els escorcolls a domicilis d'aquest dilluns, diuen que no tenien cap sospita de tràfic d'estupefaents ni de la possible implicació dels arrestats.

Amb tot, la policia ha recordat que la investigació no s'ha tancat i no es descarten més detencions.

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

L'habitatge a preu assequible, la mobilitat sostenible i l'acord d'associació han estat alguns dels punts centrals del debat territorial de la Massana La Massana incrementa la neteja de boscos per prevenir incendis