La temporada vinent es tornarà a apostar per una millora en els serveis als sectors de Pal i Arinsal de Vallnord. Segons ha confirmat el director general del camp de neu, Josep Marticella, la majoria de les inversions es destinaran a aquesta zona, que busca millorar l'experiència del client que està donant bons resultats. Assegura que les inversions de la societat de cara a properes temporades aniran més dirigides a les infraestructures i lligades al pla estratègic de l'estació en el qual s'està treballant.
L'augment en la facturació de l'hivern a Pal i Arinsal fa pensar a la direcció del camp de neu que l'estratègia engegada en la inversió en serveis és l'encertada. Per això aquesta propera temporada d'hivern EMAP centrarà els esforços en tornar a millorar serveis per a augmentar la satisfacció del client. És el que el director del camp de neu anomena inversions de retorn ràpid. No ha volgut entrar en detalls però si ha avançat que es remodelarà un dels restaurants de Pal, i es crearà un nou restaurant a Arinsal.
Una altra part de la inversió anirà destinada a la millora de l'escola d'esquí d'Arinsal i en la instal·lació d'alguns nous canons de neu. El director general d'EMAP, Josep Marticella, creu que l'aposta en la potenciació del servei s'ha notat ja des de la primera temporada i ho demostren les enquestes de satisfacció dels clients. Afirma que "hi havia mancances i és el que estem cobrint" i afegeix que "el retorn que estem tenint i el creixement en aquestes àrees és espectacular".
Marticella indica que de cara a properes temporades hivernals s'haurà de fer una aposta més ferma en infraestructures, aspectes que s'hauran de decidir en el marc del nou pla estratègic.
Marticella ha afegit que els camps de neu del país continuen molt pendents de la supressió de l'IGI reduït anunciat per l'executiu. Uns canvis que a la llarga podran afectar la capacitat d'inversió de les estacions.
Informa: Anna Pifarré Imatge: Cristina Jubete
Comparteix: