El Pas de la Casa reparteix 700 racions d'escudella de Sant Antoni

Al Pas de la Casa s'han esgotat les 700 racions d'escudel

Al Pas de la Casa s'han esgotat les 700 racions d'escudella cuinades seguint la recepta tradicional. La plaça de l'Església ha tornat a ser el centre neuràlgic d'una jornada on veïns i visitants han desafiat la pluja i el vent per mantenir la tradició.

Els escudellaires encampadans han treballat des de primera hora del matí per tenir a punt les 700 racions que s’han distribuït. S'han utilitzat 1.500 mandonguilles, 350 litres de caldo, gallines, cansalada, arròs, fideus, cigrons i verdures, entre altres productes. 

La jornada ha comptat amb la presència dels cònsols, Laura Mas i Xavier Fernàndez, i els consellers Joan Sans, Nino Marot, Sabrina Grégoire, Edith Quirós, Sílvia Ramond, Andreu Riba i Marta Pujol.

Enguany el plat commemoratiu incorpora la imatge de l’antiga caseta de Turisme del Pas de la Casa. Una caseta que als anys seixanta es va fer popular a Andorra i que ara s’ha reconstruït a la vila encampadana. Es poden adquirir a un preu de 8 euros a les oficines de Turisme o a la Valireta

Diumenge serà el torn d'Encamp. A les 13h hi haurà els encants, on es subhastaran coques, bulls, embotits, peus de porc i d’altres productes. La recaptació es destinarà a obres benèfiques de Càritas Encamp. Posteriorment, a partir de de dos quarts de dues es començarà a repartir l’escudella fins a acabar-ne les existències.  

Informa: Redacció
Imatges: Cedides comú d'Encamp

Comparteix:

Més places d'arrest parcial a la presó per combatre la llista d'espera  Adjudicats més de 613.000 euros per fomentar la ramaderia de muntanya