Pas de gegant del MoraBanc Andorra per aconseguir la permanència

Pas de gegant del MoraBanc Andorra per assolir la permanència. L'equip va aconseguir ahir la victòria número 10 a la lliga ACB. Va ser davant un rival directe per la permanència, Movistar Estudiantes. Els andorrans, liderats per Jawai, no només van guanyar, sinó que també li van capgirar l'"average" als madrilenys.
Desena victòria del MoraBanc Andorra a la lliga Endesa. Un triomf que apropa encara més l´equip a la permanència. Davant un Estudiantes sense Javi Salgado, només valia guanyar, però a més, pel que pugui passar, es va aconseguir capgirar el bàsquet average.Als primers minuts, els dos equips van començar amb més errades que no pas encerts. Costava trobar un joc fluid, però, de mica en mica, s´hi va anar posant remei. Amb tot, 20 a 12 al final del primer quart.Una diferència que Estudiantes va retallar al segon parcial. Amb un 17 a 22, els madrilenys es van apropar a només 3 punts per donar pas al descans.Al segon temps, la igualtat regnava al marcador del Poliesportiu. El MoraBanc mirava de marxar, però cada vegada que ampliava la diferència, Estudiantes tornava a retallar.Això va durar fins al final del partit, però l´Andorra, liderat per un Jawai immens, 21 punts en el seu millor partit amb el MoraBanc, va aconseguir arribar al tram decisiu amb millor dinàmica. A banda de l´australià, important paper també de Stojanovski, amb 15 punts en el dia de la seva reaparició després de dues jornades lesionat. El macedoni va convertir un triple al darrer minut de joc que bé pot valer una permanència a la millor lliga d´Europa.Informa: Xavi Bonet