Pla de prevenció de mobilitat per a la Copa del Món de BTT

www.andorradifusio.ad

La Copa del Món de BTT preveu 60.000 espectadors, per això des de Pal-Arinsal iniciaran dijous un pla de prevenció de mobilitat. L'impuls del transport públic, les restriccions de trànsit i habilitar noves zones d'aparcament són algunes de les mesures.

Pal-Arinsal un any més torna a ser l'epicentre de la Copa del Món de BTT. Es preveuen 60.000 espectadors, per això s'iniciarà un pla de prevenció de mobilitat el 24 d'agost.

La cònsol major, Olga Molné, destaca algunes de les recomanacions. "Es recomana a tothom que vingui amb transport públic, s'han reforçat totes les línies de bus perquè hi hagi més afluència. A més a més, recomanem a les persones que vinguin amb el seu vehicle, d'estacionar-se aquí a la Massana en diversos llocs que estan habilitats".  

La nova zona industrial de la Borda Raubert, el prat de l'avinguda el Través i el carrer Major seran àrees habilitades per aparcar. Suposaran un augment de 150 places extra, a banda de la Closeta i el Farré Negre.

A cada edició de la copa del món de la BTT, la Massana habilita diferents zones per aparcar. Aquest any n'han inclòs una de nova, que comença a l'avinguda Sant Antoni i acaba a la serra de l'Honor.

Els vehicles en aquesta zona es podran estacionar en bateria i des d'allà, els espectadors podran accedir a l'estació amb autobús gratuït o bé amb el telecabina de la Massana. Ja que la circulació per la carretera general quatre estarà interrompuda del 24 al 26 d'agost. "Tenim uns tancaments programats a la CG-4, dimecres, dijous i divendres", explica el tècnic del departmaent de Mobilitat, Dani Boneta. I afegeix que: "la zona entre Fontanals i Cabús estarà tallada."

Els objectius principals són aconseguir una circulació fluida i evitar el col·lapse de vehicles a parròquia. Fomentant la sostenibilitat i l'ús del transport públic. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

El sector de les gasolineres, un dels més estables en la darrera dècada L'Atrapa el formatge d'Arinsal, un repte per als més atrevits