Un altre esdeveniment que posa el punt final és la Mostra gastronòmica d'Andorra i el Pirineu, que ha exhaurit entrades tant a la mostra d'aquest migdia com a les diverses activitats del cap de setmana.
Últim dia de la trenta-dosena Mostra Gastronòmica d'Andorra i el Pirineu a l'Andorra Congrés Centre d'Ordino, que ha fet el ple amb 250 entrades venudes.
Un total de 21 restauradors han ofert plats característics de la cuina del país a tots els assistents. Alguns han apostat per plats més tradicionals com els canelons o el trinxat però també n'hi ha que han arriscat amb ingredients poc comuns.
La fira té cada vegada més presència internacional, sobretot en altres espais com el Gastrolab o el Saló Ordino Gourmet. Des del comú es mostren més que satisfets amb un format que funciona i ja pensen en futures edicions.
"Penso que ha estat tot exquisit. Una organització fantàstica, per tant, què més es pot dir, molt contenta del cap de setmana."
Maria del Mar Coma, cònsol major d'Ordino
"Valorar el cap de setmana i a partir d'aquí anar veient com treballarem les petites coses que s'han de modificar de cara a l'any que ve. Tot i que suposo que no seran moltes."
Maria del Mar Coma, cònsol major d'Ordino
Durant tot el cap de setmana xefs i amants de la gastronomia han pogut gaudir de demostracions, plats i parades de productes de proximitat.
Informa: Martina Torrebadella
Imatges: David Moreno
Comparteix: