Preparant les andròmines

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella, amb la col·laboració del BiciLab, acollirà per primera vegada una baixada d'andròmines durant la festa major. Els participants hauran de fabricar els seus vehicles de propulsió humana.

Amb motiu de la festa major d'Andorra la Vella, el 5 d'agost arriba el Gran premi d'andròmines. Una cursa on els participants hauran de crear el seu vehicle amb materials reciclats i tracció humana. A part de la velocitat, també es valorarà la creativitat, el disseny i la posada en escena.

Tot i la llibertat per crear, els participants hauran de tenir en compte alguns detalls per superar els 180 metres de l'avinguda de la Borda Nova. "Ha de tenir una direcció per a poder girar i les rodes de darrere han de ser independents, han de tenir diferencial", explica un dels organitzadors. Aquests dies, els participants reben tallers de fabricació i alguns ja estan a punt per a la baixada. "Hem anat a la deixalleria a buscar les peces", detalla una. I altres ja ho tenen tot enllestit: "ho hem decorat com hem volgut."

La cursa tindrà lloc el 5 d'agost a les 5 de la tarda i les inscripcions estaran obertes fins al 3 d'agost.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Gerard Fumadó

Comparteix:

Persefone rep un ajut de 40.000 euros Els esdeveniments multitudinaris salven la temporada d'estiu