ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El president de la Unió Hotelera anuncia la creació d'una plataforma per dialogar amb el Govern i resoldre problemes endèmics 

www.andorradifusio.ad

Empreses del teixit hoteler, comercial, de l'oci i relacionades amb el turisme s'estan organitzant per crear un gran interlocutor amb el Govern. La idea és fer front a problemes estructurals com el personal estable, l'allotjament o tractar altres inquietuds entorn a l'oferta turística. 

Acabat d'arribar de FITUR, el president de la Unió Hotelera, Jordi París, assegura que Andorra és un pol atractiu per al turisme, que les agències han aixecat el vol i que les xifres confirmen les bones sensacions. Ara bé, també té clar que cal seguir treballant en la qualitat i això passa per solucionar problemes endèmics com el del personal estable, la seva formació i el lloguer d'habitatges. "El servei l'han de donar les persones  i si no els podem dedicar temps perquè no son estables al país no arribarem a bon port. És seguir pensant o amb realitat o amb ficció, si seguim pensant en la ficció, no hi ha futur", ha assegurat el president.

I tanta és la preocupació que s'estan reunint amb diversos sectors per crear una plataforma de diàleg amb el Govern. "Aquí s'ha de fer una reflexió a nivell de l'administració i el sector privat per saber què volem i com ho hauríem de gestionar, a partir d'aquí traçar un full de ruta." La idea és anticipar-se als problemes ja coneguts i minimitzar l'impacte d'altres per ser més eficients en les polítiques que es fan pel sector.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: