Per promocionar la gastronomia francesa, demà dijous se celebrarà una iniciativa a nivell mundial amb menús de cuina francesa elaborats per més de 1.300 xefs dels cinc continents. A Andorra s'han adherit setze establiments a la jornada 'Goût de France' que s'allargarà tres dies, entre demà i dissabte.
D'aquesta iniciativa n'han parlat aquest matí a l''Ara i Aquí' de Ràdio Nacional l'ambaixadora de França i el prestigiós xef Michel Dussau, que avui serà l'encarregat d'elaborar el menú privat que s'oferirà a l'ambaixada. La jornada gastronòmica s'allargarà tres dies amb menús que van dels 9 als 120 euros per promocionar productes com el foie, el formatge, el xampany o les ostres. Tot plegat, amb els millors vins de Bordeus. Avui, conferència oberta sobre cuina francesa a la sala d'actes de Morabanc a les set de la tarda.
Informa: Rosa Alberch Imatge: Cristina Jubete
Comparteix: