Primera derrota de la temporada de l'Atlètic d'Escaldes

En clau nacional el FC Santa Coloma s'apropa al líder. Els colomencs van treure profit de la primera derrota de la temporada de l'Atlètic d'Escaldes.

La ratxa d'imbatibilitat de l'Atlètic d'Escaldes s'ha acabat. Els de Fede Bessone van encaixar la primera derrota en 16 partits davant l'UE Santa Coloma, per 0 a 2. Els gols de Jordan Gutiérrez al minut 20 i un de Faysal al 80 permeten els de Boris Antón enganxar-se a la lluita pel títol novament.

El principal beneficiat de la desfeta és el FC Santa Coloma que va patir per superar el Penya Encarnada, per 3 a 2. Els de Dmitry Cheryshev se situen a només un punt de l'Atlètic, gràcies a un partit que va decidir-se als darrers 15 minuts amb els gols d'Eloy Gila i Maksim Valadzko.

La sorpresa de la jornada va arribar a l'Inter d'Escaldes-Ordino. Otger Canals va encaixar la primera derrota com a tècnic escaldenc amb un gol d'Alberto Rabasso al minut 35. Els de Canals van intentar-ho al tram final, però van trobar un gran Luis Ibañez sota pals. L'Ordino respira i l'Inter es manté a quatre punts del líder.

Finalment, a la part baixa l'Engordany va guanyar el Sant Julià, per 2 a 0. Víctor Bernat va avançar els de Jesús Barón al 38 i en la darrera acció un autogol va certificar la derrota laurediana que els deixa més enfonsats al fanalet vermell.