El programa Academy for Women Entrepreneurs llança la segona edició

www.andorradifusio.ad

El consolat dels Estats Units i Andorra Business impulsen de nou l'Academy for Women Entrepreneurs, per desenvolupar projectes liderats per dones. Quinze dones gaudiran de formacions d'emprenedoria i una xarxa internacional de dones emprenedores. 

El programa Academy for Women Entrepreneurs llança la seva segona edició, després de l'èxit de la primera. Andorra Business juntament amb l'Associació de dones d'Andorra i el consulat d'EUA impulsen de nou un programa per fomentar el desenvolupament de projectes liderats per dones. La iniciativa també busca donar suport i crear unes condicions de major estabilitat, seguretat i prosperitat per implementar els seus negocis. 

El curs consisteix en classes magistrals i formacions virtuals a càrrec d'emprenedores del país i de caràcter internacional. Les 15 dones escollides podran formar part d'una xarxa de 25.000 dones emprenedores de més de 100 països i així, fomentar l'emprenedoria entre el col·lectiu. L'ambaixadora d'EUA, Julissa Reynoso, assegura que el programa és una oportunitat per compartir coneixements, dificultats i experiències dels seus negocis. "Un curs exprés per poder portar les millors experiències perquè puguin aquestes dones portar aquest negoci al següent nivell".

El ministre en funcions de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, es mostra satisfet de l'anterior edició i espera repetir o augmentar el nombre de participants. "És una finestra, un salt de connexió del món de negocis, de projectes molt gran".

Les inscripcions s'obriran el 17 d'abril i el 2 de maig s'iniciaran els cursos. Després de les formacions, a l'octubre, es celebrarà una cerimònia per lliurar tres premis valorats en 3.000 euros als millors projectes perquè puguin ser implementats al país. 

Informa: Neus Vila
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Gallardo reitera que el tercer vol a Madrid depèn del compromís del sector privat La Casa de la Vall s'il·lumina amb els colors de la bandera