El PS demana no anticipar-se i confiar en aconseguir un bon acord d'associació

www.andorradifusio.ad

Després que aquest dimecres Concòrdia i Andorra Endavant reclamessin, un cop més, aturar les negociacions de l'acord d'associació, aquest dimecres el PS s'ha posat del cantó del Govern i demana paciència. Ho ha fet la presidenta del grup parlamentari Socialdemòcrata, Judith Salazar, a l''Avui serà un bon dia' de Ràdio Nacional.

Per Salazar, l'acord d'associació amb Europa "és el que nosaltres entenem que ha de ser el futur del país". Així doncs, la presidenta del grup parlamentari socialdemòcrata ha estat clara en aquest cas i dona suport al Govern. Aposten per tirar endavant l'acord d'associació. Sobretot perquè obligaria el país a adaptar-se a mesures com ara "lleis de defensa de la competència que faci que les empreses es relacionin d'una manera més lleial, elevar estàndards amb àmbits com el social".

Quant a possibles riscos, Salazar demana prudència perquè encara estan negociant. "Quedem-nos amb els fets. Els fets són que si estan encara negociant un acord que es respectin les especificitats. Hem de poder continuar confiant que es farà una bona feina".

Això sí, un cop estigui tot tancat, el que ha de fer el Govern és explicar punt per punt tot l'acord.

"Siguem capaços d'esmerçar el temps que calgui perquè la gent entengui que això és un bon projecte per al país. No es pot demanar que confiï en els polítics a cegues."
Judith Salazar, presidenta del grup parlamentari Socialdemòcrata

Més enllà de fets puntuals, Salazar ha aplaudit la transparència amb els grups parlamentaris. 

Informa: Redacció

Comparteix:

"La malaltia se'm menja el físic, però no deixaré que se'm mengi l'ànima" La nova app de descomptes encén el debat