La primera edició de l'Andorra Taste, el primer congrés de cuina d'alta muntanya, comença el proper dimecres. Escaldes-Engordany acollirà durant cinc dies cuiners i professionals de la gastronomia de renom mundial.
El Prat del Roure d'Escaldes-Engordany acollirà durant cinc dies el primer congrés de cuina d'alta muntanya on cuiners nacionals i internacionals treballaran plegats per donar forma a aquest concepte. Enric Torres, director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme explica: "La vessant més professional és la que comença demà amb xarrades i taules rodones dels cuiners. A partir de divendres, comencen les jornades populars.
Aquesta nit de dimarts,comença amb el sopar inaugural, i Torres afegeix: "Les expectatives són altes i s'espera obrir un aparador perquè turistes i nacionals coneguin més i valorin la bona cuina de muntanya que s'ofereix al país".
Amb això, Andorra busca convertir-se en un referent mundial de la cuina d'alta muntanya.
Informa: Maria Lucena
Imatges: F.Montero - P. Besolí
Comparteix: