Quatre homes detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues

Aquesta setmana, la policia ha detingut quatre homes per conduir

Aquesta setmana, la policia ha detingut quatre homes per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues. El primer, la matinada de dimecres, va ser un home de 36 anys amb una taxa d'1,13 grams d'alcohol per litre de sang. Els altres tres van ser arrestats la matinada de divendres. Un va ser detingut amb un positiu d'1,75 després d'un accident amb danys materials. L'últim detingut, de 32 anys, va donar positiu en tòxics i tenia el permís de conduir retirat.

El cos d'ordre també va detenir dijous en un local d'oci nocturn del Tarter un home de 29 anys amb 0,6 grams de cocaïna.

Finalment, també s'han arrestat dos homes més. Un no resident de 26 anys al Pas de la Casa per un delicte contra el tràfic jurídic. L'home s'havia identificat amb anterioritat amb una altra identitat. L'altre ha estat detingut a la frontera del riu Runer per desobeir una ordre d'expulsió.

Informa: Neus Vila

Comparteix:

L'ajuntament de la Seu d'Urgell fa una crida per estalviar aigua per la sequera El sector privat del turisme s'uneix amb Govern per canviar el model del sector