Dissabte comença les desenes jornades de 'Lo Mandongo' a la Massana. Una vintena de restaurants tornen a participar en aquest cicle de cuina d'hivern, que té el porc com a protagonista de tots els plats.
Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de 'Lo Mandongo', el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l'altre és una residència que també ofereix cuina. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització la Massana, Sergi Balielles, diu que en aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300. Un altre dels objectius és "arribar a un 50% de públic local i un 50% de públic de turistes". Destaquen també les calçotades, "que també són menús que atrauen molta gent tant de casa com de fora".
Aquestes jornades s´inclouen dins de 'La Massana Fogons', un conjunt de cicles que es fan a la parròquia per donar més rellevància a l´oferta gastronòmica dels seus restauradors. Cada proposta és diferent i sempre amb el porc com a referència. La cap de cuina de l'hotel Sant Gothard, Míriam Sánchez, explica que, en el seu cas, el menú "ha estat pensat fent servir les parts del porc que es consideren poc nobles, com la cua, la galta o les potes, que donem la possibilitat de tastar d'una manera diferent".
Els preus dels menús de 'Lo Mandongo' van dels 15 als 35 euros, i estaran disponibles des d´aquest mateix dissabte i fins al 25 de febrer.
Informa/imatge: Ivan Álvarez
Comparteix: