El ral·li sorpresa d'Encamp s'ambienta en una Spartan Race

www.andorradifusio.ad

El ral·li sorpresa de la festa major d'Encamp, enguany s'ha ambientat en la cursa d'obstacles Spartan Race.

Quatre proves i una vintena de concursants per encetar el ral·li sorpresa. Una gimcana que a diferència de les edicions anteriors, aquest any ha concentrat totes les proves al passeig de l'Alguer. 

Cristian Fernández, membre de la comissió de festes d'Encamp, explica com "el ral·li sorpresa manté la seva essència, que és una llista de la compra. Cada equip l'ha de completar perquè cada ítem de la llista aporta una puntuació concreta i amb aquests elements participen a les proves". Aquest any, ha afegit, "s'ha enfocat com una Spartan Race i, en lloc d'haver-hi proves dispersades pel poble com es feia tradicionalment, passen a ser quatre que es fan de manera continuada."

Després de dos anys sense poder celebrar la festa major amb plena normalitat, eren molts els que tenien ganes de tornar a gaudir amb activitats com aquesta.

Així doncs, el ral·li sorpresa, una gimcana que com bé indica el nom ben segur que ha deixat sorprès més d'un a les proves. 

Informa: Clàudia Justes
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Detingut per amenaçar de mort les empleades d'un hotel i portar més de 8 grams de cocaïna Sortida esglaonada després del cap de setmana llarg