El Ranger's perd en l'estrena a la Champions (4-2)

El campió andorrà ha perdut aquest dimecres per 4 a

El campió andorrà ha perdut aquest dimecres per 4 a 2 davant del Titograd de Montenegro, en el primer partit de la fase preliminar de la Lliga de Campions de futbol sala, que es disputa a Macedònia del Nord.

Els lauredians s'han avançat amb un gol en pròpia porta del campió montenegrí, però el Titograd ha capgirat el marcador abans del descans amb dos gols a l'últim minut del primer temps. A la segona meitat els montenegrins han ampliat la renda amb dues dianes més i Pol Porcel ha fet el 4 a 2 definitiu al minut 33.

Aquest dijous l'equip d'Aitor Garcia jugarà el segon partit del torneig contra els amfitrions, el FORCA de Macedònia del Nord.