Rècord de restaurants en la dissetena jornada de Cuina de Tardor

Les dissetenes jornades de Cuina de Tardor de la Massana baten el

Les dissetenes jornades de Cuina de Tardor de la Massana baten el rècord de participació amb 21 restaurants.

Les dissetenes jornades de Cuina de Tardor de la Massana baten rècord de participació amb 21 restaurants. Els establiments que hi prenen part són: Molí dels Fanals, La Llum d’Oli, L’Hort de Casa, Oolong, Émo-Hotel Palomé, Toc-Anyós Park, Borda Eulari, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Angelo, Babek, Tapeo de Dario, Versió Original, Malandra, Món Bohemi, Donpi, La Borda Xica, Andrea, Hostal Palanques, Gaucha, Tuco i La Minjadora del Sinquede.

Una de les novetats és que alguns d'aquests restaurants inclouran informació alimentària de substàncies que podrien causar al·lèrgies o intoleràncies. A més, entre les propostes de menús, es fomenten les vegetarianes.

Cursos sobre cuina d'aprofitament, el 14 i 21 d'octubre, i visites als obradors de productors locals (Formatgeria Casa Raubert, la xocolateria Xocland i la cerveseria Alpha) són altres propostes de les quals es podrà gaudir durant tot el mes d'octubre. 

Al marge de les novetats, les jornades de tardor massanenques no perden la seva essència, basant els menús en productes locals i de temporada, combinant receptes tradicionals amb la creativitat. El llibret de les jornades es pot consultar a www.visitlamassana.ad.    

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

Andorra s'omple de cultura francesa amb "Oh là là" Comencen els vols nocturns a l'aeroport d'Andorra la Seu