El Reial Madrid aconsegueix la segona Copa consecutiva contra el Barça

El Reial Madrid es va imposar al Barça en la final de la Copa del Rei de bàsquet. Un partit molt igualat, decidit a última hora per detalls.
El partit, igualat en tot moment, va anar alternant el marcador, fins que, el Reial Madrid va acabar emportant-se la final per 71-77. D'aquesta manera, Pablo Laso aconsegueix la seva segona Copa del Rei consecutiva davant el Barça. Malgrat el partit extraordinari d'Ante Tomic, amb 25 punts i 11 rebots, l´equip blaugrana no va ser capaç de mantenir la intensitat en els últims minuts i això els va costar la final. El 40 de valoració de Tomic va passar desapercebut pel gran partit de Rudy Fernández que, amb un 26 de valoració es va endur l´ MVP de la final.El conjunt madrileny repeteix títol en un altre final d´infart. A falta de dos minuts els dos equips empataven a 71 punts, però dos tirs lliures de Felipe Reyes i una cistella de Sergio Rodríguez quan faltaven set segons van acabar de decidir la final en favor dels blancs.Informa: Cesc Sanjuan