Reorganització del Cedre per tenir més places residencials el 2025

www.andorradifusio.ad

El SAAS preveu tenir acabada la reorganització del Cedre abans de l'any vinent. La intenció és guanyar places residencials i que els usuaris que ara estan al servei d'envelliment i salut a la planta 5 de l'edifici passin a l'hospital. D'altra banda, Meritxell Cosan confia que el centre extern de salut mental pugui estar operatiu com a molt tard a inici de l'any vinent.

Així ho ha avançat la directora general, que ho veu necessari per poder disposar de més places assistencials.

"La sensació que nosaltres podem copsar és que falten més places residencials i d'aquí també hi ha el compromís de poder alliberar la cinquena planta al màxim que és on encara hi ha envelliment i salut i que part d'aquesta pugui retornar aquí i la que sí que podem absorbir com a centre hospitalari que pugui retornar aquí i així poder alliberar més habitacions al Cedre".

Meritxell Cosan, directora general del SAAS

Quant al centre de salut mental extern, que ha d'estar en un edifici al carrer Josep Viladomat d'Escaldes-Engordany, on hi havia oficines bancàries i consultes de metges, Cosan ha assegurat que aquest mes s'adjudicaran les obres i posteriorment s'iniciaran els treballs amb la previsió de tenir-los enllestits com a molt tard a inici de l'any vinent. Són unes obres licitades per 1,2 milions d'euros, amb una superfície de més de 700 metres quadrats.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

El preu mitjà del lloguer supera els 2.500 euros En busca del suport de fisioterapeutes, logopedes i podòlegs al pacte de salut