La restauració lluita per assolir la màxima "normalitat" possible en els sopars de Cap d'Any

www.andorradifusio.ad

La restauració espera arribar a xifres del 2019 aquesta nit de Cap d'Any, això sí amb les mesures de prevenció establertes per Salut. No obstant també hi ha la possibilitat de comprar el menjar fet, un sector amb molta varietat.

Per aquells que no vulguin fer l'àpat en un local o preparar-se'l hi ha l'opció del servei a domicili. Una possibilitat, per exemple, és apostar per menjar saludable, que pot ser molt nutritiu, segons Pili Borra, la gerent del laboratori gastronòmic que porta el seu nom. A més, és una manera de "gaudir del menjar d'una manera saludable" per evitar trobar-se malament o pesat després dels sopars copiosos.

La restauració més tradicional ha après la lliçó de l'any passat. Ofereix menys aforament i més mesures de seguretat, factors que el client agraeix. El gerent de l'Eulari d'Anyós,  Amaro Batista, explica que aquest any ja estan "més habituats a les mesures de seguretat, el distanciament entre les taules i el control d'entrada".  De fet, destaca que l'únic que els ha agafat de nou és "identificar la persona amb el passaport sanitari, que és un embolic".

I pel que fa als plats que ofereixen els restaurants més tradicionals no hi ha massa diferències: els menjars i begudes més clàssics segueixen imposant-se.

Tot i els estralls de la pandèmia de la Covid-19 la gent segueix tenint ganes de celebrar el cap d'any i que l'entrada al 2022 sigui inoblidable. I per això res millor que un bon sopar que ens faci sentir, per un moment, especials.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Salut reconeix que no diferencia per zones els contagis de la Covid-19 El marisc, la carn i el raïm, els productes estrella la nit de Cap d'Any