Revisionant "Bola de Drac Z Kai" en HD

www.andorradifusio.ad

L'andorrana Clàudia Riera serà dilluns vinent a Andorra per fer un col·loqui sobre l'última pel·lícula que ha estrenat al cinema, "La mesita del comedor". Aquí es podrà veure de dilluns a dimecres, mentrestant des d'aquest dijous s'ha instal·lat a les sales la reedició més Toryama que mai de "Bola de Drac". 

Els fans més incondicionals de Goku tenen una cita al cinema. I és que s'ha reeditat "Bola de Drac Z" que Toei Animation va estrenar el 2009 per celebrar els vint anys de l'anime i, de pas, fer-li un rentat de cara. Es pot veure en alta definició i s'han millorat alguns aspectes tècnics.

El que sí s'ha eliminat són aquelles escenes que no pertanyien al manga original, que narra l'aventura de la vida adulta de Son Goku amb els seus companys per defensar la terra dels malvats. D'aquesta manera es passa de 291 a 167 capítols.

Aquest dijous els més impacients ja han vist aquesta reedició i estrena de "Dragoll Ball Z Kai". Per aquells que espereu al cap de setmana ja podeu preparar el 'Kame Hame' i en català

"Dragoll Ball Z Kai" - Akira Toriyama, Yasuhiro Nowatari, Togo Shoji, Naohiro Terazaki

De cara a la setmana vinent, dilluns, dimarts i dimecres es projecta "La mesita del comedor", una pel·lícula de Caye Casas.  

L'andorrana Clàudia Riera serà la gran convidada dilluns per fer col.loqui d'aquest thriller de terror, drama i comèdia negra en què una parella que no passa pel millor moment decideix comprar una tauleta de menjador que s'acabarà de convertir en el seu pitjor malson. 

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

2027, l'any per fer trasplantament d'òrgans  Terna "cent per cent andorrana"