Crema d'ortigues, tricornis de conseller amb crema Mornay o cremós de ceps i foie amb crispetes d'arròs salvatge. Són alguns dels plats que podrem aprendre a fer amb Carles Flinch a partir de la setmana vinent a Andorra Televisió. Aquest dilluns s'ha presentat el programa.
La productora andorrana Com no, Grans Magatzems Pyrénées i el cuiner Carles Flinch han presentat 'Amb 2 fogons' una sèrie de 10 programes on aprendre a cuinar a casa i sense complicacions "una mica de tot amb receptes variades, fàcils i divertides", avança el xef.
Cada nou capítol, d'uns quinze minuts, es podrà veure cada setmana abans de L'Informatiu Migdia i a andorradifusio.ad. Carles Flinch explica que, entre els plats que proposa, hi haurà "lluç de palangre a la papillota, vedella d'Andorra, llenguado arrebossat amb cereals, cuixa de cabrit o tàrtar de tonyina".
Un plat per programa i una proposta de maridatge a càrrec de Pablo Pérez. 'Amb 2 fogons' s'estrena el dia 30 i s'allargarà fins el 2 de desembre tot i que s'està pensant en una propera temporada.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra
Imatges de programa: Com no
Comparteix: