Sant Julià tomba una altra mesura de l'anterior mandat

www.andorradifusio.ad

Tot i no voler desfer tots els projectes del comú anterior, segons el nou cònsol major de Sant Julià, la majoria ha decidit no tirar endavant la iniciativa, aprovada fa uns mesos, d'uns descomptes al comerç. La minoria, per la seva banda, ha lamentat la decisió.

En poc temps, l'actual majoria al comú lauredià ha decidit que no es faci una passarel·la al colomer de Rocafort i, aquest matí de dijous, ha aprovat que no prosperi una aplicació per a descomptes al comerç. Tots dos projectes havien estat iniciats pel comú anterior.

Malgrat això, han afirmat que no tenen la intenció de tirar per la borda tot el que va fer Unió Laurediana quan governava aquesta administració.

"No hi ha una voluntat de desfer les accions de l'anterior corporació en cap cas. Altres projectes, evidentment, li donarem tota la continuïtat que puguem. Aquells que vam considerar en el seu dia que eren positius per la parròquia."

Cerni Cairat, cònsol major de Sant Julià.

La minoria ha assegurat que aquest projecte de l'aplicació tenia moltes garanties d'èxit. La consellera d'Unió Laurediana Mireia Codina assegura que van voler fer-ho "d'una manera més transparent i encara molt més efectiva i, al final, hi havia una empresa que assumia i donava resposta a les necessitats que nosaltres volíem". I ha lamentat que costarà temps "tirar endavant un projecte pel comerç".

La majoria també ha informat que vol actualitzar la recollida de dades dels establiments comercials de la parròquia i millorar els entorns urbans.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

La crema del Carnestoltes i la sardinada donen per acabats els dies de gresca Homenatge al mig segle del "Mecanoscrit del segon origen"