Cues al pàrquing d'Enclar aquest dissabte a la tarda, on es va celebrar la sardinada popular de la Festa Major de Santa Coloma. En total, es van preparar 25 quilos de sardines. Una activitat que va tenir molt bona rebuda per part de la gent del poble.
La sardinada popular ha estat una de les primeres activitats de la Festa Major de Santa Coloma, però, com es prepara una bona sardinada? "Les traiem de la caixa, les posem a la graella i les tenim fetes en uns 10 minuts." Tres col·laboradors van ser els encarregats de cuinar els 25 quilos de sardines. L'ingredient estrella, "la sal grossa", com ens descobreix una de les col·laboradores.
Una vegada llestes, llargues cues per poder tastar-les, i el resultat no podia ser un altre: "Són molt bones!"
Una sardinada organitzada per la Comissió de Festes i que busca un sol objectiu: "unir la gent del poble i gaudir de la Festa Major", com explica l'Eithan Aguilar, membre de la Comissió. I és que, al final, el més important és passar una bona estona.
Informa: Karen Gacusana
Imatges: Eric Escabias
Comparteix: