La segona edició de l'Andorra Taste tindrà com a cap de cartell el xef Joan Roca, que liderarà més cuiners de renom internacional. La regió dels Alps serà la cuina convidada i les jornades populars s'ampliaran amb una vintena d'espais que oferiran tastos a 4 euros. La trobada se celebrarà entre el 13 i el 17 de setembre.
La segona edició de l'Andorra Taste arribarà a Escaldes-Engordany entre el 13 i el 17 de setembre amb l'objectiu de convertir-se en un referent mundial de la cuina d'alta muntanya. Després de l'èxit de l'any passat, la trobada repetirà el format de jornades dedicades als professionals de la gastronomia i un Andorra Taste més popular, per al gran públic. El xef Joan Roca del Celler de Can Roca, serà el convidat estrella. La regió dels Alps agafarà el relleu dels Andes com a paradigma de cuina d'alta muntanya i el cuiner peruà Gastón Acurio rebrà una distinció per la seva trajectòria.
A les jornades professionals, amb taules rodones i la participació de cuiners locals, hi seguirà l'Andorra Taste més popular. Serà a partir del dia 15 als carrers dels Veedors i Arnaldeta de Caboet, on s'instal·laran vint espais de restauradors, quatre més que l'any passat, que oferiran els seus tastets a 4 euros. També s'augmentarà la superfície per a taules i cadires i hi haurà para-sols, tot amanit amb música local. El ministre de Turisme i Comerç confia repetir almenys les xifres d'assistents de l'any passat.
Jordi Torres, ministre de Turisme i Comerç, ha assegurat que l'objectiu "és que la gent gaudeixi i estigui amb un entorn agradable."
En la primera edició l'Andorra Taste va repartir més de 23.000 racions i el ministre ja ha garantit que hi haurà una tercera trobada amb la cuina d'alta muntanya com a protagonista.
Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro-Arxiu RTVA
Comparteix: