La selecció d'hoquei patins perd contra Suïssa en el segon partit de l'Europeu (2-5)

La selecció d'hoquei patins ha perdut 2 a 5 amb Suïssa, a l'Europeu que es disputa a Sant Sadurní d'Anoia. Al combinat de Manel Rubio li ha costat entrar en el partit i ha reaccionat tard.

Després d'una primera part igualada, Suïssa s'ha avançat poc abans del descans en una jugada ràpida per la banda dreta. El segon gol dels helvètics, a l'inici de la represa, ha estat un gerro d'aigua freda per al combinat de Manel Rubio. Una targeta blava a Gerard Miquel ha provocat la tercera diana dels suïssos. El partit s'ha acabat de posar coll amunt quan Andorra intentava retallar diferències i Suïssa ha fet el quart en una jugada de contracop.

Bernat Picanyol ha trencat la sequera tricolor després d'una bona combinació en atac, quan el marcador assenyalava set minuts i mig per al final. Andorra ho ha continuat intentant i Nil Castellví ha fet el 2 a 4 amb una gran rematada, a poc més de cinc minuts per a la botzina.

La sentència ha arribat després d'una altra targeta blava, per falta de Castellví. Suïssa no ha perdonat el xut de falta directa i ha fet pujar el 2 a 5 definitiu. Aquest dimecres Andorra tancarà la primera fase de l'Europeu, contra Anglaterra.