La selecció sub-21 cau per la mínima davant de Grècia

La selecció sub-21 de futbol s’ha quedat a les portes de puntuar a l’Estadi Nacional aquest vespre, en el cinquè compromís del Preeuropeu davant de Grècia. Christos Tzolis ha fet l’únic gol del partit al minut 49.

El combinat d’Eloy Casals s’enfrontava a un dels favorits del grup per jugar la fase final del Campionat d’Europa. Amb un plantejament ordenat, els tricolors han concedit poques arribades de perill al rival i Marc de Castro ha evitat el gol en l’ocasió més clara dels hel·lens, a la mitja hora de joc.

Tzolis, del Fortuna Düsseldorf de la segona divisió alemanya, ha desfet la igualada a l’inici de la segona part en una bona acció individual, després de superar De Castro amb un xut ajustat al pal. Grècia ha intentat ampliar la renda davant una Andorra més defensiva, però el marcador ja no s’ha tornat a moure. Marcos Robinat ha donat un ensurt després de rebre un cop a la cara i ha hagut de ser substituït per Iker Álvarez al minut 71.

A la classificació, Andorra és quarta amb tres empats i dues derrotes. El pròxim compromís arribarà el 17 d’octubre al Nacional, contra les illes Fèroe.