La sub-21 frega la proesa davant Portugal (1-2)

Els tricolors han acomiadat el Preeuropeu davant la líder del grup, Portugal, amb una derrota per la mínima, 1 a 2. Els d'Eloy Casals han completat un bon partit sent molt sòlids defensivament i ha estat a punt de sorprendre els Rui Jorge amb un gol de Berto Rosas a les acaballes del partit.

La selecció sub-21 s'ha acomiadat aquest dimarts del grup G del Preeuropeu amb una derrota mínima davant Portugal a l'estadi Nacional, per 1 a 2.  El partit ha permès acomiadar una generació de jugadors destacats com Eric de las Heras i Berto Rosas. De fet, el davanter ha començat des de la banqueta després del cop que va patir al peu en l'amistós de l'absoluta contra San Marino.

Els portuguesos que ja estaven classificats han sortit al Nacional amb un reguitzell de jugadors de primera línia. Els primers minuts han estat de tanteig amb Andorra ben plantada en un bloc baix buscant el contracop.

Al minut 17 ha arribat el primer gol amb un contracop de llibre dels visitants que Henrique Araújo ha convertit en el primer de la tarda.

La primera aproximació d'Andorra ha arribat en el minut 25 quan Aron Rodrigo ha recuperat una pilota a tres quarts. Tot i això, el xut del davanter ha sortit ras i centrat a les mans del porter. Els de Casals s'han mostrat sòlids defensivament tot i el gol i han arribat al descans amb el 0 a 1.

A la represa, Gerard Solà ha disposat de l'opció més clara al 48 després d'una errada de la defensa de Portugal. El davanter ha intentat picar la pilota per sobre del porter, però la rematada ha sortit per sobre del travesser. Eloy Casals ha mogut la banqueta i al 53 ha entrat Berto Rosas per Solà

Els de Rui Jorge han portat la batuta tota la segona meitat i forçant els de Casals a ficar-se a camp propi. Els tricolors han disposat d'un parell d'ocasions per empatar, però la manca d'encert ha deixat sense el premi gros Andorra.

Al minut 85, una pilota a l'espai de Quenda l'ha aprofitat Fábio Silva per afusellar la porteria de Mauro Rabelo, 0 a 2.

La cirereta del pastís l'ha posat Berto Rosas al darrer minut amb un gol després d'una passada d'Aron Rodrigo, 1 a 2. Tot i l'empenta del gol Portugal ha pogut marcar el tercer, però el marcador no s'ha mogut, 1 a 2.

Andorra tanca el grup G última amb tres punts. Els d'Eloy Casals han sumat 3 empats i 7 derrotes en un grup complicat, on Portugal s'ha imposat amb claredat.