La selecció sub-21 continua sumant davant Bielorússia (1-1)

Andorra ha deixat escapar dos punts davant Bielorússia, en un partit on han disposat de nombroses oportunitats per guanyar. Berto Rosas, que amb prou feines havia descansat 24 hores, ha estat l'autor del gol tricolor al minut 57, en la primera pilota que ha tocat. Al 64, Bielorússia ha fet l'empat des del punt de penal. Al final, 1 a 1.

La selecció sub-21 ha saltat aquest dimarts al Nacional davant Bielorússia amb un onze inicial pràcticament idèntic al que va aconseguir un empat a illes Fèroe, amb la novetat de Joan Bellido pel lesionat Pau Babot.

Els bielorussos han dominat la pilota, però s'ha trobat amb un equip ben ordenat. Els d'Eloy Casals han buscat sorprendre amb accions individuals d'Ot Remolins i Aron Rodrigo tot i no veure porteria.

Al minut 16, Ian Oliveira ha tingut el primer amb una rematada de cap a centrada de Guillem Acosta, però ha sortit fregant el pal. Quatre minuts més tard, Rodrigo també ha tingut el gol en una acció per banda, malgrat que el seu xut ha estat molt tou.

Els bielorussos han agafat les regnes del partit i han disposat d'un parell d'oportunitats, però sense fortuna. Al descans, 0 a 0.

A la represa, Andorra ha disposat d'una doble ocasió clara després d'una internada de Guillem Acosta. El lateral ha filtrat per Nil Boutarfas que ha rematat al cos d'un defensa i el refús li ha caigut a Rodrigo, però la rematada l'ha tret amb el cos Lapoukhov.

Al 55, Eloy Casals ha donat entrada al golejador de l'absoluta contra Israel, Berto Rosas, que malgrat disposar de menys de 24 hores de descans ha estat molt actiu. Dos minuts més tard i en la primera vegada que tocava la pilota l'ha enviat al fons de la xarxa. El davanter està de dolç i ha fet el primer després d'una passada d'Ot Remolins amb un xut sec al primer pal. 1 a 0.

L'alegria ha durat poc i sis minuts més tard, Mauro Rabelo ha comès un penal que ha transformat Zinovich, 1 a 1.

Andorra ha tingut el triomf als darrers instants. Primer amb Pau Silva que s'ha plantat sol davant el porter, però la seva rematada l'ha salvat el defensa sota pals. En l'acció posterior, Rosas també ha pogut marcar en una falta directa que ha tret el porter Al final, 1 a 1, i Andorra es manté colíder del grup G amb tres punts en tres partits.