Sense idees ni joc a la Romareda (2-0)

Després de l'ajornament de divendres per la neu, els tricolors han marxat de la Romareda amb la tercera derrota consecutiva. Els gols de Francho i Fran Gámez han donat els tres punts als aragonesos. Els d'Eder Sarabia s'han mostrat molt passius i contineun arrossegant la dinàmica negativa.

El FC Andorra ha sortit a la Romareda amb un extra de motivació després de l'ajornament d'aquest divendres per la forta nevada que va caure a Saragossa. Els tricolors estaven força empipats perquè consideraven que els aragonesos no havien fet tot el possible per resoldre la situació i això s'ha traduït en un plus d'intensitat des del xiulet inicial.

Eder Sarabia ha variat l'esquema d'altres partits i ha sortit amb una defensa de tres centrals amb dos carrilers ben oberts. A més, ha donat entrada a Scheidler i Karrikaburu en punta. L'equip s'ha mostrat proactiu els primers minuts amb una rematada llunyana  de José Marsà els primers minuts, però ha estat un efecte efervescent. El Saragossa ha aprofitat les seves opcions i al minut 18, Dani Martin ha salvat el gol amb una mà providencial després d'un xut sec de Francho.

La proactivitat ha donat pas a la passivitat. Els tricolors s'han diluït amb el pas dels minuts i poc abans del descans, una errada en la sortida de pilota ha acabat als peus de Francho que ha superat Martin amb un xut ras al primer pal. Al descans, 1 a 0.

La sortida de vestidors ha estat bona amb una rematada de cap de Scheidler a centrada de Diego Pampín, però ha salvat Edgar Badia. Al minut 66, ha arribat el segon en una falta directa servida per Toni Moya que s'ha estavellat al pal. La segona acció l'ha aprofitat Fran Gámez amb una rematada de tisora dins de l'àrea. 2 a 0.

Els canvis de Sarabia no han sorgit efecte i l'equip no ha inquietat la porteria de Badia. Els tricolors han completat un dels pitjors partits de la temporada i encadenen tres derrotes consecutives.

L'Andorra se situa 20è a la classificació amb 23 punts. El pròxim partit arribarà diumenge al Nacional contra l'Elx.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: FC Andorra