Serenalla Market, una proposta destinada a créixer

www.andorradifusio.ad

Després de quatre dies d'activitat i malgrat les tempestes intermitents, aquest diumenge ha finalitzat, amb èxit de participació, la primera edició de la Serenalla Market de la Massana. Satisfacció per part del comú que, si tot va bé, ja pensa en una segona edició per a l'any vinent.

La pluja ha estat la convidada d'excepció de la primera edició de la Serenalla Market. La gent, però, tenia ganes de gaudir de l'ampli ventall de propostes que oferia. Per això, quan sortia el sol, el Prat del Colat s'omplia de nou d'ambient. I els paradistes ho han notat, ja que marxen satisfets amb la resposta del públic i per haver-se pogut donar a conèixer.

És estiu i la gent busca esdeveniments a l'aire lliure com aquest. Des del comú massanenc es mostren contents per la bona rebuda que ha tingut la Serenalla Market i creuen que el lloc és l'ideal.

La proposta gastronòmica estrella d'aquest diumenge ha estat la paella preparada pel mestre paeller andorrà Abundi Monterde, que al setembre participarà en el campionat del món d'aquesta especialitat a València.

La Serenalla Market s'inclou dins el pla de dinamització comercial i turístic del comú de la Massana, que ara afectuarà el balanç final i valorarà les opcions de créixer, de cara a una segona edició l'any vinent.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

Jaume Bartumeu analitza amb polítics de San Marino la negociació amb Europa  Ganes de neu tot l'any