La Setmana de l'Isard acaba amb 200 peces caçades de 220 permeses

www.andorradifusio.ad

La Setmana de l'Isard ha acabat aquest diumenge. Es preveu que no s'arribarà a les 220 captures, que s'han permés durant els set dies d'activitat. La xifra quedarà al voltant dels 200 peces caçades.

Aquest any la xifra de caçadors ha sigut molt alta, 660, i també se celebra que la cabana d'Isards es troba en molt bon estat de salut, amb xifres rècord i poques malalties, tal com assegura el president de la Federació de Caça i Pesca, Josep Maria Cabanes. "Podem estar entre 190 o 200 més o menys. Això és molt positiu perquè anys enrere si se'n donaven 220 eren 220 i ara no".

Una de les novetats d'aquest any ha sigut la possibilitat de caçar també cabirols i muflons. Cabanes també destaca que "s'han caçat uns quants cabirols i uns quants muflons, però l'objectiu era a les zones molt allunyades de les carreteres que no hi va ningú, poder capturar animals que es poden morir de vells. Caçar, però caçar amb seny i jo penso que és el que s'està fent".

Informa: Redacció

Comparteix:

Concòrdia demana suspendre les negociacions per a l'acord d'associació L'Andorra Taste supera la primera edició amb més de 35 mil consumicions venudes