ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'snowpark al centre d'Escaldes-Engordany, el gran atractiu de l'Alpha Space

www.andorradifusio.ad

L'snowpark de neu natural i de 60 metres de llargada és l'activitat principal d'aquesta quarta edició de l'Alpha Space, que busca apropar la muntanya al centre de la ciutat.

La cònsol de la parròquia, Rosa Gili, ha destacat que es tracta d'una proposta inèdita que permet "apropar el món de la neu a gent de totes les edats".

Una pista de neu creada per a la celebració d'una competició urbana innovadora a Andorra. "Volem reproduir un ambient quotidià en un snowpark", ha detallat la coordinadora del projecte Alpha SpaceSuray Fernández.

Una seixantena de persones es van inscriure a aquesta competició. Un dels objectius és ensenyar altres modalitats dels esports de neu, una iniciativa que ha tingut una molt bona acollida pels joves aficionats. "Ajuda a promoure la modalitat del freestyle", i alguns ja pensen en possibles edicions: "S'hauria de fer més vegades, hi ha molt ambient".

A més, a partir del migdia, el Prat del Roure ha comptat amb activitats d'art urbà i s'ha convertit en un espai amb gastronomia i música, que han acompanyat la jornada.
Informa: Maria Lucena
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: