ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Tret de sortida al Sant Antoni Música a la Massana amb dos plats forts

www.andorradifusio.ad

Aquesta tarda de dissabte ha començat la segona edició del Sant Antoni Música a la Massana, un festival de música per donar conèixer talents tant andorrans com dels països veïns. El teatre de Les Fontetes ha acollit els dos caps de cartell.

A primera hora el cantautor Lluís Cartes ha presentat el seu nou treball discogràfic, "Poetes", que musica textos d'autors que van des de l'andorrà Arnau Orobitg fins a William Shakespeare. "La paraula és tan potent que la música és un maquillatge que ajuda que t'entri musicalment. Els poemes són brutals i són un 99% de la cançó", ha explicat el cantautor.

L'altre plat fort de la tarda de disasbte ha estat el concert de la catalana Beth. Una cantant amb més de 20 anys de trajectòria que ha presentat el seu últim àlbum, "Origen". Un treball molt personal i on l'amor és el tema principal. Ho ha fet en un concert que tenia moltes ganes de fer. La cantant reconeix que li feia molta il·lusió tornar al Principat. "Ens feia molta il·lusió venir a Andorra, perquè feia anys que no venia ni a cantar ni a actuar i sempre ens fa molta il·lusió venir."

Aquest diumenge continuaran les activitats del SAM amb una matinal de corals i un vermut musical com a cloenda.

Informa: Maria Lucena
Imatges: David Moreno

Comparteix: