Els hàbits alimentaris depenen generalment del que es menja a casa i a l'escola. És important educar en una bona alimentació i utilitzar mecanismes per entendre que es pot menjar saludable i passar-ho bé. Per això, els nutricionistes plantegen tallers per oferir alternatives a les famílies.
L'Enric, la Marta, la Maia i l'Aranza arriben a la consulta amb la nutricionista per realitzar un taller de cuina. En aquesta ocasió, l'objectiu principal no és que surti una gran elaboració, sinó que aquesta sigui saludable.
Aprendre noves maneres de fer una amanida, quins són els ingredients que es poden fer servir i què ens aporten pel que fa a la nutrició són alguns dels objectius que es planteja aquesta activitat.
Un dels punts forts d'aquests tallers és aprendre diferents alternatives saludables que pares i fills comparteixen per poder cuinar en el dia a dia.
Passar una bona estona en família i canviar els hàbits alimentaris per realitzar menús a casa que es basin en el consum de fruita i verdura.
Informa: Roser Puigbò
Imatges: Desirée Sala
Comparteix: