Tercera derrota de la temporada per al MoraBanc

El Morabanc Andorra ha perdut a la pista del Fuenlabrada per 78 a 72. Els andorrans sumen així la seva tercera derrota de la temporada, contra un dels rivals directes, el Montakit Fuenlabrada.
Les defenses han marcat l´inici del partit, en què fins als tres minuts de joc, no havien anotat cap dels dos equips. A partir d´aquí, els madrilenys van començar a imposar el seu ritme amb un bon llançament exterior i una defensa sòlida que va impedir als andorrans desplegar el seu joc.

A la represa, un parcial de 8 a 0, a favor dels de Zan Tabak, va refermar els madrilenys situant-se amb una màxima d´onze punts per sobre. Malgrat això, els andorrans no van perdre la cara al partit i a l´últim quart van apropar-se al marcador amb més encert exterior i un bon treball sota cistella.

En els últims minuts, el Fuenlabrada es va mostrar més encertat i deixaria el marcador en un definitiu 78 a 72. Malgrat la bona d´actuació de Betinho amb 11 punts, 7 rebots i un 20 de valoració i David Navarro amb 12 punts i un 18 de valoració, els andorrans sumen una nova derrota que els situa en la tretzena posició provisional.

En una posició ben diferent es troba el pròxim rival del Morabanc Andorra, el FC Barcelona Lassa que s'ha imposat amb claredat al Retabet Guipuzkoa Basquet per un contundent, 97 a 61. Els de Xavi Pascual visitaran el Poliesportiu la setmana vinent sense haver perdut un sol partit en el que portem de temporada.

Informa: Joan López