The Tyets seran a Canillo el 17 de juliol

Un dels grups revelació del moment, The Tyets, ser&ag

Un dels grups revelació del moment, The Tyets, serà a Canillo aquest estiu per la festa major. A l'agost, Buhos, Eufòria i Delafé i las Flores Azules es confirmen a Andorra la Vella a l'espera de tancar també la de Melendi

El 2021 van guanyar el Sona9 i amb el temps s'han convertit en un referent de la música urbana en català. El grup català The Tyets presumeix de ritmes com el reggaeton i el trap amb lletres netes de drogues i alcohol. I amb cançons com 'Coti x Coti', un dels temes més radiats a les ones des del febrer i que s'inclou des del març al seu últim disc 'Epic Solete', han esdevingut un dels grups de música més escoltats del moment. Així, Els Tyets com ja se'ls coneix, seran a Canillo per la festa major el 17 de juliol.  

A l'agost arriba una de les festes més celebrades, la d'Andorra la Vella. Al cartell d'artistes està pendent de confirmar l'actuació de Melendi, que celebra 20 anys als escenaris i la seva tornada als orígens amb temes com 'Milindri 2.0'. 

Búhos és un altre dels grups convidats. Els de Calafell fa dos mesos que han estrenat el nou àlbum d'estudi, 'La nit està que crema', el sisè de la seva carrera, un disc que girarà pels ambients més caldejats de l'estiu. A la capital també actuarà una de les sensacions del moment com són els cantants del programa Eufòria de TV3. 

Per a l'ocasió tornen Delafé i Las Flores Azules que ja van ser a la Temporada de l'Auditori Nacional, en aquesta ocasió per fer vibrar els seus temes on millor encaixen a l'aire lliure i amb olor d'estiu. 

Informa: Redacció 

Comparteix:

800 alumnes de segona ensenyança participen en la XLI edició de Premis Literaris Sant Jordi 2023 Prop d'un 7% del cens ha votat al consolat espanyol per a les eleccions autonòmiques del 28 de maig