Les torres del Clot d'Emprivat centren el debat territorial d'Escaldes amb retrets entre tots els candidats

www.andorradifusio.ad

Les torres del Clot d'Emprivat d'Escaldes-Engordany han centrat el debat territorial a Andorra Televisió.També la problemàtica de l'habitatge. Al principi ha estat un duel entre l'excònsol Trini Marín que lidera la llista de Demòcrates+Acció i els seus rivals: David Pérez de PS SDP + i Ramon Tena de Concòrdia. Però al final hi ha hagut batussa entre tothom.

Havia de ser el tema central del debat i no hi ha hagut sorpresa. Les torres han protagonitzat un intens duel entre els candidats. Ramon Tena, de Concòrdia, ha assegurat que s'hauria d'haver evitat la massificació i ha acusat a Trini Marín, que va ser cònsol major escaldenca, d'haver-ho permès. Aquesta ha replicat que es va poder evitar aquesta massificació dialogant amb els propietaris de la zona.

"Veiem el pla d'urbanisme i si ho haguéssim deixat tal com estava hauria estat una construcció massificada. El que fem, al contrari del que vostè diu, senyor Tena, és que nosaltres parlem amb els propietaris."
Trini Marín, candidata de Demòcrates+Acció+ Independents

"Però és que ja està massificada senyora Marín. Vostè ha vist davant l'aparcament i el pavelló del Prat Gran? Vostè ha vist la vorera que hi ha? És minúscula. Jo convido a que hi vagi la gent. Ja està massificat aquest urbanisme."
Ramon Tena, candidat de Concòrdia

David Pérez també ha volgut respondre als comentaris que els consellers de comú socialdemòcrates com Cèlia Vendrell van votar a favor de les torres.

"Però vostè m'està parlant d'una persona que ja no milita en el meu partit i que segurament votarà pel senyor Tena. Explicacions al senyor Tena. A mi cap ni una. Li torno a recordar. Aquesta senyora està amb vostès i segurament els votarà a vostès. I l'altre senyor que va votar a favor va ser el company de la senyora Trini, avui en la seva candidatura, el senyor Magallón."
David Pérez, candidat de PS SDP+

Pérez també ha lamentat que Demòcrates no hagi complert la seva promesa electoral d'instal·lar una unitat de radioteràpia pels malalts de càncer. Tant Pérez com Tena han coincidit en la gravetat de la qüestió de l'habitatge però no en les solucions. Marín, finalment, ha enumerat les mesures que el Govern ha fet per pal·liar la pèrdua de poder adquisitiu dels ciutadans i que vol continuar duent a terme.

Recupera le debat de la parròquia d'Escaldes-Engordany, aquí.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Xavier Espot diu que es va en el bon camí per al manteniment de les quotes d'immigració, pel que fa a les negociacions de l'Acord d'Associació  Surt un nou comboi amb ajuda humanitària per als supervivents dels terratrèmols de Turquia i Síria