Traspàs de carteres entre els nous ministres i els seus antics titulars

Aquesta setmana s'ha dut a terme el traspàs de ca

Aquesta setmana s'ha dut a terme el traspàs de carteres entre els nous ministres i els seus antics titulars. Al llarg d'aquests dies, els ministres han mantingut reunions amb els exministres, que han traslladat als nous titulars els aspectes més destacats, així com l’organigrama i el funcionament ministerial.

D’aquesta manera, la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha rebut el traspàs per part de Jordi Gallardo. El ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, per part d’Ester Vilarrubla. El ministre de Finances, Ramon Lladós, s’ha reunit amb César Marquina; la ministra d’Exteriors, Imma Tor, amb Maria Ubach; la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, amb Josep Maria Rossell, i el ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, amb Víctor Filloy. La ministra d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, ha rebut el traspàs de Judith Pallarés i la nova titular de Salut, Helena Mas, l’ha rebut d’Albert Font. Finalment, el nou ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, s’ha reunit amb Sílvia Calvó i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ho ha fet amb la fins ara ministra Sílvia Riva.

Informa: Redacció

Comparteix:

El centre d'FP d'Aixovall acull el lliurament de premis de la 34a Olimpíada de Matemàtiques  Nou projecte 'Pare a Pare' de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell: orientació, cura i esperança