Una trentena d'activitats per la Setmana de la Creativitat

Les escoles artístiques del Centre cultural La Llacuna (Es

Les escoles artístiques del Centre cultural La Llacuna (Escola d'art, Institut de música i Aula de teatre i dansa) s'obren durant la setmana vinent al públic per celebrar la Setmana de la Creativitat (del 22 al 27 d'abril) i mostrar, així, la gran varietat d'activitats que s'hi duen a terme al llarg del curs.

er aquest motiu, a partir de dilluns s'ofereix un programa amb prop de 30 propostes que inclouen les diferents disciplines artístiques amb l'objectiu que el públic en general experimenti en aquelles que els resulten més interessants.

Entre d'altres, es durà a terme la projecció del documental 'El sostre groc', que explica i denuncia els 20 anys d'abusos a l'Aula Municipal de teatre de Lleida. L'audiovisual, dirigit per Isabel Coixet, va ser guardonat com a millor pel·lícula documental als Premis Gaudí 2023 i nominat als Goya del mateix any. La projecció i el col·loqui tindran lloc dilluns 22 a les 18 hores al Teatre Comunal. També es presentarà la revista Àgora 36 i la litografia de Sant Jordi 2024, a càrrec de l'Àgora Cultural, i tallers de joieria, ceràmica, gravat amb tetrabric i decoració de fusta amb fils de colors.

Pels amants de les arts musicals i escèniques, destaquen les portes obertes al monogràfic 'Encants simfònics', que oferirà un apropament a la música orquestral, el descobriment de la Danza Jazz, un estil que combina tècniques i moviments de la dansa clàssica, la contemporània i la moderna. A més, també es faran diverses actuacions musicals dels conjunts instrumentals de l'Institut de música i un tastet de teatre amb l'assaig obert de l'obra que ha estat preparant el grup d'adults Pausa. Del programa també destaca el curs familiar de Fotografia Estenopeica per descobrir la màgia de la tècnica fotogràfica més antiga, la caixa fosca.

Informa: Redacció

Comparteix:

Progresistes-SDP dona suport a la centreesquerra francesa per a les eleccions europees Èxit de la Fira d'Abril de Sant Julià